Hasse & Tage – Musikskatten

Vid uruppförandet på 2012 års upplaga av Stockholms Kulturfestival kunde vi för första gången avnjuta ”Hasse & Tage – Musikskatten”. Och succén var ett faktum. Med familjerna Alfredson och Danielsson på första parkett gästades föreställningens världspremiär av över 18.000 besökare och jublet klingade länge och väl över Gustav Adolfs Torg efter sista tonen. När den senare under hösten sattes upp på Scalateatern tog biljetterna slut så fort att en extraföreställning fick sättas in - så stor var efterfrågan på hyllningen av de två genierna Hans Alfredson och Tage Danielsson. Föreställningen bjöd på en rad kända artister och deras favoriter av Hasse & Tage. Detta visade på duons stora bredd och att deras texter och melodier fortfarande trollbinder publiken – gammal som ung. Den har spelats på Scalateatern i Stockholm, på humorfestivalen i Lund och nu senast på Berns 150-års-jubileum.

Hans Alfredson och Tage Danielsson är ett av de tyngsta radarparen svensk underhållningsscen har upplevt och är, än idag, inspirationskällor till de flesta stora svenska humorartisterna.
Föreställningen är uppburen av en rad stora och älskade artister som Lill Lindfors, Svante Thuresson, Monica Dominique och inte minst den folkkära Tina Ahlin som föreställningens ciceron och bandet leds av kapellmästare Calle Bagge.

Medverkande
Lill Lindfors, Svante Thuresson, Monica Dominique, Tina Ahlin, Per Andersson, Stephan Lundin, Lise & Gertrud samt kapellmästare Carl Bagge med orkester

   
 
 
 
 
 

SMG Entertainment

Utskrivet Show Must Go Entertainment, är ett produktionsbolag med ett väldigt brett register av produktioner.

Bolaget startades 2005 av Birgitta Rönnhedh. Birgitta har lång erfarenhet, ifrån en mängd olika områden, som konsult inom kultursektorn.
SMG producerar föreställningar både i egen regi och som samproduktioner.

 

Kontakt

birgitta.ronnhedh@comhem.se
nadja.sjostrom@agenternaistockholm.se

Telefon: +46 8 441 71 10
Mobil: +46 70 565 53 76

Brunnsgatan 6 2tr. 111 38 Stockholm