Povel à la carte

Jag har aldrig varit en vän av improvisation och alltid velat ha kontroll över det jag ska göra och säga på scen. Men i den här föreställningen har jag ingen chans, varje kväll kastar vi oss ut i ovissheten. Det är likt ett kulspel. Man vet aldrig vart man hamnar, säger Povel.
Povel Ramel, 84år, har varken lagt hatt eller keps på hyllan. Han fortsätter att roa sin publik, som om inget hade hänt, denna gång i en "prat-och musikshow" där Povel inte bara sitter bakom pianot utan också berättar från fåtöljen-med många illustrationer om sin spännande karriär och sitt framgångsrika skapande.Tvära kast där mycket kommer att överraska publiken.
-Det är lite av en introvert mannekänguppvisning, säger Povel om föreställningen.
Stephan Lundin är kanske inte känd hos den större allmänheten, men för den skull ingen nybörjare. Han har arbetat professionellt som turnerande konfrencier och artist under många år. Idén till denna föreställning fick Stephan då han som Estradör ville ställa några frågor till sin förebild Povel Ramel för sin egen artistiska utveckling.
-Povels musik och texter har alltid funnits med under mina år som revyartist och nyfikenheten på hur han tänker och arbetar fram sitt material gav uppslaget till denna föreställning, säger Stephan.
Hösten 2006 spelade Povel a´la carte för utsålda hus. Medverkande Povel Ramel, Stephan Lundin, Mikale Ramel, Niklas Sundén, Backa Hans Eriksson. Spelades på Maximteatern i Stockholm, Nöjesteatern i Malmö, Lorensbergsteatern i Göteborg Spelades 2006-2007, Visades på SVT

   
 
 
   
 
 

SMG Entertainment

Utskrivet Show Must Go Entertainment, är ett produktionsbolag med ett väldigt brett register av produktioner.

Bolaget startades 2005 av Birgitta Rönnhedh. Birgitta har lång erfarenhet, ifrån en mängd olika områden, som konsult inom kultursektorn.
SMG producerar föreställningar både i egen regi och som samproduktioner.

 

Kontakt

birgitta.ronnhedh@comhem.se
nadja.sjostrom@agenternaistockholm.se

Telefon: +46 8 441 71 10
Mobil: +46 70 565 53 76

Brunnsgatan 6 2tr. 111 38 Stockholm