Utsikt Mot Paradiset

Föreställningen kretsar kring Gunnar - en medelålders man som precis har förlorat sin mamma. Modern var hans fasta punkt, en ledstång i kaoset. Om nätterna står Gunnar vid sitt fönster. Med hjälp av ett teleskop betraktar han världen. Är livet slut nu? Eller har det precis börjat? 'UTSIKT MOT PARADISET' är en komisk tragedi. En hoppfull sorgesång. En monolog om vår längtan efter trygghet, omtanke och kärlek.

”Claes Månsson gör en tragikomisk monolog med varm nerv.”
-  Nummer.se

”En hoppfull monolog om vår längtan efter trygghet, omtanke och kärlek.” -  Göteborgs Stadsteater

”Claes Månsson gör ett ömsint porträtt av en mycket speciell man.”
- Skellefteå Riksteaterförening

- Jag har länge velat göra en monolog. Nu sätter jag mig för något helt nytt, det känns spännande och roligt. - Claes Månsson

”Claes Månsson gestaltar Gunnar med närvaro och värme. Det är ett rart och humoristiskt porträtt av en ensam och lite sorgsen människa. En humor som kommer från hjärtat. Det är också där berättelsen stannar kvar. Månsson förmår, med sin snälla, mjuka utstrålning, göra Gunnar och hans längtan efter sammanhang
rättvisa.” - Ingrid Carlsson Norran 29/11 -10

”Claes Månsson gör ingen besviken… En eloge till Claes Månsson, som med sin skicklighet, närvaro och starka inlevelse lyckas nyansera och levandegöra texten och, förstås, Gunnar.”
- WhatsOnStockholm.nu 12/11 -09

   
 
 
   
 
 

SMG Entertainment

Utskrivet Show Must Go Entertainment, är ett produktionsbolag med ett väldigt brett register av produktioner.

Bolaget startades 2005 av Birgitta Rönnhedh. Birgitta har lång erfarenhet, ifrån en mängd olika områden, som konsult inom kultursektorn.
SMG producerar föreställningar både i egen regi och som samproduktioner.

 

Kontakt

birgitta.ronnhedh@comhem.se
nadja.sjostrom@agenternaistockholm.se

Telefon: +46 8 441 71 10
Mobil: +46 70 565 53 76

Brunnsgatan 6 2tr. 111 38 Stockholm