Från Ramel till Piaf

I "Från Ramel till Piaf" bjuder sång -och dragspelsduon Sundén & Lundin på en skön blandning av låtar vi minns och som kanske också har betytt något alldeles extra för den lyssnande publiken. Med i showen finns också basisten Ulric Johansson. Här blandas friskt mellan instrumentala mästerverk och sångnummer från "Då och nu".
Allt kryddat med historier och minnen från egna turneér med bl.a Povel Ramel, Rikard Wolff och många fler.
Sundén och Lundin bildades 1998 och har allt sedan dess haft en stor publik, då de på ett friskt och stilfullt sätt vågat framföra musik man kanske inte i första hand förknippar med dragspel och sång.
Ett lyckat koncept som ledde fram till CD´n "Oblivion 2000" och allt sedan dess har duon varit flitigt engagerad i en rad kända produktioner, både som duo men också som solister, såväl i Sverige som runt om i Norden och Europa.
Det kanske mest kända samarbetet blev det med Povel Ramel och succéshowen "Povel a´la carte" mellan åren 2003-2007. I den fanns Niklas med i orkestern och Stephan hade äran och nöjet att tillsammans med Povel Ramel få göra en resa i hans liv och karriär. Föreställningen spelades för utsålda hus över hela landet och avslutades med ett längre gästspel på Maxim Teatern i Stockholm där den också filmades för SVT.
I föreställningen får vi bl.a njuta av text och musik av: Hasse & Tage, Edith Piaf, Povel Ramel, Olle Adolphson, Allan Edwall, Hermeto Pascoal, Jacques Brel m.fl

   
 
 
   
 
 

SMG Entertainment

Utskrivet Show Must Go Entertainment, är ett produktionsbolag med ett väldigt brett register av produktioner.

Bolaget startades 2005 av Birgitta Rönnhedh. Birgitta har lång erfarenhet, ifrån en mängd olika områden, som konsult inom kultursektorn.
SMG producerar föreställningar både i egen regi och som samproduktioner.

 

Kontakt

birgitta.ronnhedh@comhem.se
nadja.sjostrom@agenternaistockholm.se

Telefon: +46 8 441 71 10
Mobil: +46 70 565 53 76

Brunnsgatan 6 2tr. 111 38 Stockholm